• Mail :   contact @ jurnalderulota.ro
Menu

E la fel de greu SA FII FEMEIE, cum e SA FII BARBAT.

E la fel de greu SA FII FEMEIE, cum e SA FII BARBAT.

 

Am auzit recent de o statistica, conform careia barbatii din Romania, mor cu 5 ani mai devreme decat femeile, din cauza faptului ca nu se plang, nu traiesc sentimente declarative, nu se deschid si nu povestesc despre problemele lor, pentru ca „asta fac doar femeile”…

 

De multe ori l-am auzit spunandu-mi: „Ce greu e sa fii femeie!! „…

 

De multe ori imi face complimente cand poate nu ma simt destul de frumos ambalata, ca sa le primesc, desi stiu ca asta nu conteaza.

De multe ori imi face complimente despre care nu mi-am imaginat ca ar putea fi alcatuite si atribuite cuiva…complimente care in mod normal nu au sens, dar care spuse din gura lui, spun totul.

De multe ori ma suporta cand mustesc de sentimente si le scot la iveala, prin cuvinte neiscusite, ca deh, cui nu i se intampla??!! I se intampla chiar si lui…si il inteleg.

De multe ori imi face observatii si ma dojeneste si desi nu ii place ego-ului meu, sinele accepta si se bucura.

 

De multe ori il vad tacand si atunci ma ingrijorez!

 

Desi atunci cand o persoana tace, suntem tentati sa credem ca e bine cu sinele si ne mai si convine ca nu ne ridica niciun fel de problema si ca nu ne deranjeaza, exista mari sanse ca in spatele tacerii sa se afle o apasare, un stres, multa neliniste, care in timp fac ca toate formele corpului(fizic, mental, spiritual) sa cedeze.

E la fel de greu SA FII FEMEIE, cum e SA FII BARBAT.
Practic, e la fel de greu, SA FII … Dar cu siguranta AM FI mai usor, daca am fi ajutati de cei de langa noi.

Haideti sa nu ne abandonam partenerul in momente grele, chiar si atunci cand pare ca NU MAI PUTEM FI! Sa cautam sa ne sustinem si SA FIM, pana in ultimele clipe in care SUNTEM!

Haideti sa comunicam constructiv. Sa fim asertivi si declarativi si sa incercam sa o facem in cel mai frumos mod posibil.

 

Haideti SA FIM! 

 

Ajutati-ne sa ne facem cunoscuti!

0 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Imprastie fila de jurnal!