Toate articolele

Serviciile de web pe care vi le oferim

Creare site de prezentare

Creare magazin online

1. Stabilirea denumirii/ structura si continutul

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2. Conceptul grafic si crearea logo-ului

Un prim pas in crearea unui logo pentru site este reprezentat de ideile pe care le aveti. In urma acestora,  inteleg directia grafica si, astfel, reusim sa inovam in materie de logo-uri.

Logo-urile sunt creatii unice si reprezinta identificatorul brandului/site-ului dvs.

3. Implementarea unei arhitecturi navigationale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

4. Adaptam continutul si pe device-urile Mobil/Tableta

Experienta privind cifrele pe care le interpretam zilnic in cazul partenerilor nostri ne-a demonstrat ca am ajuns in asa numitul “Mobile Moment”, si chiar l-am depasit. Acest lucru semnifica ca peste 50% dintre interactiunile clientilor/userilor sunt generate de device-urile de tip mobil. Avand aceste cifre demonstrate, construim si adaptam site-urile pe toate device-urile, rezolutiile si le testam inainte de lansare pe toate browserele (atat pe cele native, cat si pe cele de tip app).

5. Cream si implementam bannere, manimatii pe site

Strategiile si inovatiile aduse la crearea unui website de prezentare au ca obiectiv stimularea audientei de a reactiona pe site (mai multe vizualizari pe pagina, un timp mai mare pe site). Elementele dinamice specifice unui website sunt bannerele, animatiile, pop-up-urile, implementari care au efectul de a comunica personalizat cu audienta dvs. si de a inova constant continutul de pe site.

6. Implementam formularul de contact si adresele de emaila

Formularul de contact reprezinta pagina de unde site-urile de prezentare culeg lead-uri/clienti. Cream formularul de contact, adresele de email unde vor ajunge solicitarile si apoi setam “thank-you pages” pentru a le monitoriza in Google Analytics.

De asemenea, pentru site-urile/business-urile locale, implementam specificatiile tehnice privind integrarea in Google My Business si intelegerea crawler-urilor.

7. Migrarea site-ului pe web (live)

Momentul lansarii reprezinta un pas important, mai ales daca vorbim despre modificari asupra structurii de URL-uri/pagini, unde intervenim si aplicam redirect-uri conform relevantei continutului. In cazul in care site-ul este pentru prima oara live nu sunt necesare alte actiuni, cu exceptia setarilor ulterioare campaniilor de marketing digital.

Programele pe care le folosim:

Adobe Photoshop

Este cel mai des folosit pentru grafica WEB, fiind, totodata, si cel mai versatil program din suita Adobe.

Adobe Premier Pro

Daca iti doresti editarea unui video, acesta este programul pe care trebuie sa il ai.

Adobe Illustrator

Este cel mai folosit program pentru elemente de identitate vizuala.

Adobe After Effects

Daca iti doresti editarea unui video, acesta este programul pe care trebuie sa il ai.

Contact