Toate articolele

Este primul pas pe care il faci cand incepi sa lucrezi la un design. Analizezi domeniul si concurenta si vezi care sunt cele mai noi tendinte.

In baza informatiilor acumulate in prima etapa, putem veni cu idei si concepte care sa se plieze pe necesitatile noului proiect si ale clientului.

Este etapa cea mai indelungata, in care sunt imbinate cunostintele designerului cu dorintele clientului pentru a obtine un design modern.

Ne asiguram ca produsul final este primit de catre client impreuna cu toate fisierele, in functie de necesitatile acestuia.

1) Creare Logo

Intr-o imagine grafica este sintetizat brandul si valorile pe care vrea sa le comunice compania.

Imaginea grafica are rolul de a transmite direct consumatorului, informatii esentiale despre companie.

2) Carte de vizita

Este important sa te poti promova oriunde, iar o carte de vizita contine toate datele necesare pentru a putea fi contactat.

3) Materiale promotionale

Materialele promotionale cum ar fi foaia cu antet, mapele, pixurile, CD-urile, ecusoanele sau orice alt material care reprezinta brandul, sunt lucrurile necesare care trebuie sa te insoteasca la evenimente si ocazii, la care urmaresti sa te promovezi in off-line.

4) Catalog de prezentare

Catalogul de prezentare este produsul ideal care descrie serviciile sau produsele pe care le ofera o companie. 

Un continut atractiv al catalogului de prezentare, iti va dcuce brandul mai departe.

5) Semnatura din email

Semnatura din email poate fi considerata amprenta ta personala, cand vine vorba de casuta ta electronica.

Aceasta ofera persoanei cu care comunici, informatii relevante despre tine si este diferita de semnatura altor persoane, chiar si atunci cand fac parte din aceeasi companie.

6) Bannere

Bannerele sunt cele mai utilizate materiale grafice in mediul online. De aceea este foarte important ca ele sa transmita mesajul potrivit, intr-un stil atractiv si profesionist.

7) Cover Retele Sociale

Un cover care promoveaza serviciile sau produsele este imperios necesar, cand vine vorba despre imaginea unei companii, pe retelele sociale.

In zilele noastre, companiile isi creeaza pagini de prezentare pe retelele sociale: Facebook, Google+, LinkedIn, Youtube etc., in functie de domeniul in care activeaza si clientii pe care urmaresc sa ii targeteze.

8) Newsletter

Newsletterul este modalitatea de a prezenta ultimele oferte sau stiri despre companie, unui public care si-a prezentat interesul in acest sens.

Designul newsletter-ului care este transmis oamenilor interesati, este foarte important si poate aduce clienti, afacerii tale. Pentru aceasta, venim in sprijinul companiei tale cu un design personalizat. 

9) Design website personalizat

Design-ul website-ului este foarte important si nu doar ca aduce utilizatori pe site, dar daca este de calitate si atent creat, poate face utilizatorii sa si revina pe site.

Realizam site-uri web, de la conceperea structurii si interfetei graficesi pana la finalizarea programarii si introducerea datelor, care alcatuiesc continutul site-ului: imagini foto, video, text, fisiere si alte elemente, cu continut propriu si unicat.

10) Grafica Roll-Up

Roll-up-urile pot fi considerate elementele de decor care transmit si infrumuseteaza cadrul in care sunt instalate. Dau amprenta business-ului tau, locului in care sunt puse, ele fiind mobile si putand fi amplasate in orice loc.

Contacteaza-ne pentru grafica de netrecut cu vederea!

11) Afis publicitar

Afisul publicitar este asezat mereu in locuri cu mult trafic, de aceea trebuie sa reprezinte afacerea sau produsul prezentat, intr-o maniera cat mai convingatoare si autentica.

Grafica si marimea lui, poate face diferenta in succesul afacerii tale.

12) Brosuri/Pliante/Flyere

Marketing-ul direct este intotdeauna metoda potrivita de a te promova. 

In mediul offline brosurile, pliantele si flyerele sunt materialele care pot fi impartite direct, eventualilor clienti.

Dimensiunea, grafica si textul, te pot ajuta sa te impui pe piata.

13) Poze pentru produse

Fotografia de produs este peste tot pe unde ne uitam si pe oriunde mergem.

Scanand web-ul sau uitandu-ne la reviste, brosuri si reclame in aer liber, vom vedea adesea diferite tipuri de fotografii de produs pentru publicitate.

Ain nevoie de ceva unic, care sa capteze atentia clientului deja imun la banal.

 

Creativitatea noastra, deschidererea de a invata mereu lucruri noi si de a ne perfectiona, dorinta de a face video-uri care sa transmita realitatea cat mai bine, ne fac sa privim fiecare video pe care il cream ca pe o noua provocare.

Suita de programe Adobe ne devine un bun aliat, cand vine vorba de creatiile noastre!

Creare site de prezentare

Creare magazin online

1. Stabilirea denumirii site-ului/ structura si continutul

Un nume sonor, ales dupa regulile SEO si o structura prietenoasa a site-ului, precum si un continut de calitate, vor face ca profesionalismul afacerii tale sa se evidentieze, de la primul click pe site-ul tau.

2. Crearea logo-ului si Conceptului grafic

Crearea Logo-ului este un pas foarte important, deoarece logo-ul este cel care iti va facebrandul usor de  recunoscut si peste ani.

Conceptul grafic trebuie stabilit cu atentie, de la inceput deoarece el va defini proiectul sau business-ul tau.

3. Implementarea unei arhitecturi navigationale

Functionalitatea site-ului este un aspect foarte important, cand vine vorba despre viitorii tai clienti.

4. Adaptam continutul si pe device-urile Mobil/Tableta

Statisticile arata ca peste 50% dintre interactiunile clientilor/userilor sunt generate de device-urile de tip mobil. 

De aceea site-urile trebuie sa fie optimizate atat pentru mobil, cat si pentru tablete, pentru a oferi o experienta cat mai placuta tuturor utilizatorilor, atunci cand intra pe site.

5. Cream si implementam bannere, animatii pe site

Bannerele sunt cele mai utilizate materiale grafice in mediul online. De aceea este foarte important ca ele sa transmita mesajul potrivit, intr-un stil atractiv si profesionist.

6. Implementam formularului de contact si adresele de email

Formularul de contact este cel care ii invita pe cei care au ajuns pe site-ul tau, sa te contacteze. El trebuie sa fie prietenos, organizat si sa ofere toate informatiile necesare, pentru ca utilizatorul sa te poata contacta, cat mai usor.

A) Creare

B) Intretinere

C) Promovare

1. Creare, Intretinere si Promovare pagina de FaceBook/ Instagram

Cu o experienta in domeniu, cu siguranta suntem persoanele potrivite care se pot ocupa de imaginea companiei tale, pe retelele sociale.

In zilele noastre, companiile isi creeaza pagini de prezentare pe retelele sociale: Facebook, Google+, LinkedIn, Youtube etc., in functie de domeniul in care activeaza si clientii pe care urmaresc sa ii targeteze.

2. Promovare de tip Video

Creativitatea noastra, deschidererea de a invata mereu lucruri noi si de a ne perfectiona, dorinta de a face video-uri care sa transmita realitatea cat mai bine, ne fac sa privim fiecare video pe care il cream ca pe o noua provocare.

Suita de programe Adobe ne devine un bun aliat, cand vine vorba de creatiile noastre!

3. Promovare de tip Foto si prin Bannere

Fotografia ne place la fel de mult ca videografia si in functie de nevoia clientului, facem sedinte foto la locatia acestuia.

Bannerele sunt cele mai utilizate materiale grafice in mediul online. De aceea este foarte important ca ele sa transmita mesajul potrivit, intr-un stil atractiv si profesionist. Ele pot contine fotografii de produs facute direct de noi, la locatie, dar si fotografii originale, cu drepturi de autor.

4. Promovare prin articole

Marketingul prin articole publicitare este o metoda foarte importanta prin care iti poti convinge clientii ca esti stapan pe ceea ce faci, cand vine vorba despre afacerea ta. 

Realizam articole cu continut de calitate care sa aiba un impact ridicat asupra afacerii tale. 

Experienta, pasiunea si creativitatea isi spun cuvantul, cand vine de crearea articolelor pentru compania ta.

Cresterea traficului organic si a pozitiilor pe cuvinte cheie in Google

Vizibilitate fara limite in fata clientilor tai

1. Cresterea vizibilitatii organice a site-ului utilizand cuvinte cheie reprezentative

Analiza si alegera cuvintelor cheie este foarte importanta pentru afacerea ta. 

Motoarele de cautare iti vor duce continutul site-ului in functie de cautarile pe care le fac clientii, daca au fost alese cuvintele cheie potrivite, la constructia continutului de pe site.

2. Optimizarea/Modificarea arhitecturii site-ului

Te ajutam sa iti optimizezi site-ul si sa il modifici, conform regulilor SEO si de comportamentul de cautare al userilor .

Programele pe care le folosim:

Adobe Photoshop

Este cel mai des folosit pentru grafica WEB, fiind, totodata, si cel mai versatil program din suita Adobe.

Adobe Premier Pro

Daca iti doresti editarea unui video, acesta este programul pe care trebuie sa il ai.

Adobe Illustrator

Este cel mai folosit program pentru elemente de identitate vizuala.

Adobe After Effects

Daca iti doresti editarea unui video, acesta este programul pe care trebuie sa il ai.