Articol din jurnal, publicat in revista Rulotism in Romania, dedicata Salonului Nautic Bucuresti 2018

De obicei, Jurnal de rulota calatoreste pe 6 roti, in natura.
Recent insa, Jurnal de rulota a descoperit o alta cale de a calatori, si anume prin intermediul numarului 13 al revistei Rulotism in Romania , prima revista dedicata rulotismului Romanesc.

Jurnal de rulota va fi prezent la SALONUL NAUTIC INTERNATIONAL BUCURESTI Caravan&Motorhome& Adventure- 2018, printr-un articol publicat in revista dedicata evenimentului care va avea loc in weekendul 22-25 martie, la Romexpo.

Acesta este filmuletul de prezentare, al evenimentului. Noua ne-a facut pofta de viata, de mare si de ce nu, si de o ambarcatiune!

Daca sunteti din Bucuresti sau va aflati in trecere, parerea mea este ca merita sa faceti o vizita, sa va incantati privirile si sa aflati ultimele noutati. Nu se stie niciodata de unde sare rulota sau barca…ma scuzati, iepurele!!

Jurnal de rulota multumeste:

Jurnal de rulota multumeste echipei Rulotism in Romania, pentru nominalizarea la >> Concursul de descriere concedii/iesiri cu rulota << si pentru premiul acordat.

Premiul consta intr-un abonamentul gratuit, timp de 1 an, la revista cu acelasi nume, insa mai presus de toate,  acest premiu a deschis usile acestei frumoase colaborari!

Cine s-ar fi gandit ca o nominalizare la un concurs ce avea ca premiu un abonament la revista Rulotism in Romania, va aduce prima noastra colaborare si botezul in lumea offline-ului ?

Jurnal de rulota va multumeste voua, cititorilor, pentru voturi si sutinere! Voi l-ati ajutat sa vada lumina tiparului!

 

Ajutati-ne sa ne facem cunoscuti!
, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Navigare în articol

2 gânduri despre „Articol din jurnal, publicat in revista Rulotism in Romania, dedicata Salonului Nautic Bucuresti 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *