• Mail :   contact @ jurnalderulota.ro
Menu

Complexul Turistic Arinis, din Gura Humorului, locul potrivit pentru un weekend de relaxare.

Nu exagerez cand spun ca de vreo 9 ani ma tot gandesc sa ajung la Complexul Turistic Arinis, din Gura Humorului, locul potrivit pentru un weekend de relaxare.

Despre Gura Humorului pot spune ca este un frumos oras de munte din Bucovina, este o zona turistica, invecinata cu localitatea Voronet(unde se afla vestita Manastire Voronet, infrumusetata cu unicatul Albastru de Voronet) si localitatea Humor(cu Manastirea Humor).

Desi am tranzitat de nenumarate ori acest oras, nu ne-am abatut nici macar o data, pentru o baie in piscina Complexului Arinis.

“La urma urmei, am mai fost la piscina, ce poate fi diferit?”, imi spuneam in gand, de fiecare data cand eram in trecere, prin zona.

Complex Arinis are in interiorul sau: piscina si jacuzzi, terase, patinuar, un parc de aventura, loc de inchiriat atv-uri, un loc de tras cu arma la tir, teren de tenis de camp si un frumos parc, situat pe malul raului Moldova,  ideal pentru plimbari.

In weekendul in care ne-am hotarat sa mergem la Complexul Turistic Arinis, aveam nevoie doar de relaxare, iar timpul pe care il aveam la diszpozitie era relativ scurt. Acesta a fost motivul pentru care am ales destinatia Gura Humorului, pentru calatoria noastra cu autorulota.

Trebuie sa recunosc ca am fost surprinsa de frumusetea locului, un loc retras si atat de amenajat, in natura, aproape de centrul orasului micut si aranjat, Gura Humorului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am avut noroc sa nu fie un weekend extraordinar de aglomerat, fiind abia inceputul sezonului de primavara si ne-am gasit rapid, un loc de parcare, fara sa incurcam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Piscina Arinis exista un program bine definit, de intrare. Programul si preturile le poti vedea aici.

Noi am ales sa intram pe seara, in intervalul 18:00- 21:00, ca mai apoi sa ne retragem la autorulota, sa dam drumu’ la soba din casuta pe roti si sa ne culcam. Lucru pe care l-am si facut.

Piscina cu apa calduta(in jur de 28 grade C) este ingrijita, la fel ca intreg complexul. Noua ne-a placut si in jacuzzi.

In complex exista si sauna. Nu sunt eu o mare iubitoare de sauna, dar am incercat sauna uscata, pret de cateva minute.

Dimineata, am fost treziti de falfaitul aripioarelor de pasarele, care se auzeau pe autorulota noastra. Cand am iesit afara, am avut parte de un adevarat concert al naturii, pentru ca parcul desi e vizitat de turisti si localnici, este locuit de vietuitoare.

Ne-am facut cafeluta la autorulota, am pus-o repede in pahare si am luta-o la pachet, pe o banca aflata in parcul de pe malul raului Moldova.

Stand pe banca si bandu-ne cafeaua, am admirat Partia de schi Soimul, care pe alocuri, inca era imbracata de cojoacele iernii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am luat masa, am adunat flori de primavara si am citit, in bataia soarelui.

 

A fost frumos si vremea a tinut cu noi.

 

PS: E loc destul de campare si inafara complexului.

Ajutati-ne sa ne facem cunoscuti!

0 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Imprastie fila de jurnal!