• Mail :   contact @ jurnalderulota.ro
Menu

" A super cool template for bloggers, photographers and travelers "

Articol din jurnal, publicat in revista Rulotism in Romania, dedicata Salonului Nautic Bucuresti 2018

De obicei, Jurnal de rulota calatoreste pe 6 roti, in natura.
Recent insa, Jurnal de rulota a descoperit o alta cale de a calatori, si anume prin intermediul numarului 13 al revistei Rulotism in Romania , prima revista dedicata rulotismului Romanesc.

Jurnal de rulota va fi prezent la SALONUL NAUTIC INTERNATIONAL BUCURESTI Caravan&Motorhome& Adventure- 2018, printr-un articol publicat in revista dedicata evenimentului care va avea loc in weekendul 22-25 martie, la Romexpo.

Acesta este filmuletul de prezentare, al evenimentului. Noua ne-a facut pofta de viata, de mare si de ce nu, si de o ambarcatiune!

Daca sunteti din Bucuresti sau va aflati in trecere, parerea mea este ca merita sa faceti o vizita, sa va incantati privirile si sa aflati ultimele noutati. Nu se stie niciodata de unde sare rulota sau barca…ma scuzati, iepurele!!

Jurnal de rulota multumeste:

Jurnal de rulota multumeste echipei Rulotism in Romania, pentru nominalizarea la >> Concursul de descriere concedii/iesiri cu rulota << si pentru premiul acordat.

Premiul consta intr-un abonamentul gratuit, timp de 1 an, la revista cu acelasi nume, insa mai presus de toate,  acest premiu a deschis usile acestei frumoase colaborari!

Cine s-ar fi gandit ca o nominalizare la un concurs ce avea ca premiu un abonament la revista Rulotism in Romania, va aduce prima noastra colaborare si botezul in lumea offline-ului ?

Jurnal de rulota va multumeste voua, cititorilor, pentru voturi si sutinere! Voi l-ati ajutat sa vada lumina tiparului!

 

Ajutati-ne sa ne facem cunoscuti!

2 Comments

 • Pintilie Lucian

  Meritati pe deplin, felicitari si succes pe mai departe in explorarea a cat mai multor locuri.

  martie 16, 2018 - 10:51 pm Reply
  • Cezara

   Multumim mult! Apreciez! Mult succes si voua! 🙂

   martie 17, 2018 - 5:19 pm Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Imprastie fila de jurnal!