• Mail :   contact @ jurnalderulota.ro
Menu

" Jurnalul unei rulote purtate cu dragoste, in locuri cautate cu mintea si privite cu sufletul "

eTravel Conference si despre cum am descoperit ca suntem nominalizati la categoria Best Travel Blog 2018

M-am antrenat mult timp, sa nu plang cand vine vorba de experiente neplacute si sa-mi canalizez toate resursele, pentru a face fata situatiei. Nu pot spune acelasi lucru, cand vine vorba despre plansul de fericire.

Din fire sunt o „sensibiloasa”, cand vine vorba despre lucruri, intamplari si oameni frumosi si o sa va marturisesc un lucru, poate prea personal, despre mine: plang adesea, dar o fac de fericire.

Am plans de fericire, cand am aflat ca Jurnal de rulota a fost nominalizat la BEST TRAVEL BLOG, in cadrul eTravel Conference, cel mai mare eveniment national de afaceri si promovare online dedicat industriei de turism din Romania.

Sa va mai spun ca intrasem sa votez Calatorii de weekend, cand ne-am vazut numele in lista cu nominalizati si ca m-am pus pe plans si pe ras, in acelasi timp, in timp ce ma aflam in autobuz, in drum spre facultate?

www.jurnalderulota.ro, CEL MAI BUN BLOG DE CALATORIE pe anul 2018???!!!

Stiu…si pentru noi suna ireal de frumos!

Bog, mi-a marturisit increzator, ca se gandeste la ce va spune, cand va ajunge pe scena… Treaba asta e tot mai serioasa!

Zambesc in coltul gurii, pentru ca cel mai frumos copil, ce isi manifesta fericirea doar la interior, a devenit acum un adult extrovertit si exuberant, ce isi doreste sa vorbeasca despre calatoria vietii lui, in fata unui public larg, alcatuit din oameni pasionati de calatorie si de specialisti in domeniu.

Desi stiu unde ne aflam, tot imi doresc sa-l vad pe el, acolo, fastacindu-se de bucurie… 

 

Si cum nu putem apela la altcineva decat la sustinerea ta, ca datorita tie am ajuns aici, venim cu rugamintea sa ne votezi!

Intra pe http://vote.evensys.ro/ro/, urmeaza instructiunile primite pe emailul tau, cu care te-ai inregistrat, alege Jurnal de rulota si apasa butonul VOTEAZA.

 

Ce urmeaza mai departe, nici noi nu stim, dar vrem sa aflam si asta se poate realiza doar cu ajutorul votului tau!!

ps: Visam sa castigam, fara a avea pretentia aceasta, si ne bucuram enorm de nominalizare si de faptul ca ne regasim numele, intr-o lista cu proiecte de succes, pe care candva le urmaream dintr-un colt al internetului, cu mare admiratie!!

 

Iti multumim, pentru tot!!

Echipa Jurnal de rulota.

 

Ajutati-ne sa ne facem cunoscuti!

YOU MIGHT ALSO LIKE

2 Comments

Leave A Comment

Your email address will not be published.

Imprastie fila de jurnal!